Sociopolítica

President Omnipresent

President OmnipresentRealment el que està succeint a Catalunya amb la política, amb determinats mitjans de comunicació i sobretot el públic, és per refregar-se ben els ulls, les oïdes i el cap, atès que era difícil, molt difícil arribar a poder imaginar-li-ho per part de tots els incontestables demòcrates del nostre país, Catalunya, fa tan sol uns 30 anys.

El que realment sorprèn i diu molt poc a favor de la classe política del nostre País, evidentment en molt major grau a la no afavorida. Preguntant-se un : ¿con es el fet sobre el qual es deu tant atorgament ? El qual sens dubte solament perjudica a la mateixa democràcia del nostre País.

Sobre el autor

Jordi Sierra Marquez

Comunicador y periodista 2.0 - Experto en #MarketingDigital y #MarcaPersonal / Licenciado en periodismo por la UCM y con un master en comunicación multimedia.