Sociopolítica

Les denuncies finiquiten les emissions ilegals de Cat Ràdio en Valéncia

Segons noticia apareguda en el digital catalaniste Vilaweb

catalunya_radioEste fet és un dur colp contra l´impunitat en la que el catalanisme viola sistemàticament la llegalitat i l´identitat, cultura i llengua dels valencians, i deixa molt clar que la societat valenciana, a través d´entitats cíviques i culturals com Círcul Cívic, no aprova tals pràctiques. Les entitats catalanistes com ACPV o Escola Valenciana no tenen patent de corso per a botar-se la llei, i molt manco per a contravindre la voluntat majoritària del poble valencià i les nostres senyes d´identitat.

Transmitim puix, des d´estes llínies, la nostra satisfacció per esta decisió del Ministeri d´Industria. La clausura de les emissions de Cat Ràdio des del repetidor de Serra Perenchissa per part d´ACPV és, al nostre entendre, l´evidència de l´incapacitat de reacció davant una flagrant ilegalitat que porten desenrollant des de fa anys, dins de l´impunitat tolerada pels sucessius governs, nacionals i autonòmics, des de l´implantació dels repetidors en els anys 80.

Círcul Cívic vol anunciar que esta mateixa semana el nostre gabinet jurídic presentarà també les pertinents denuncies sobre les emissions ilegals de Catalunya Ràdio en Castelló i Alacant, a través dels repetidors del Bartolo i la Carrasqueta, abdós també propietat de l´entitat filocatalanista Acció Cultural.

Sobre el autor

Jordi Sierra Marquez

Comunicador y periodista 2.0 - Experto en #MarketingDigital y #MarcaPersonal / Licenciado en periodismo por la UCM y con un master en comunicación multimedia.